Escolha uma Página

Medicii răspund la stimulentele financiare, la fel ca orice alt profesionist

Medicii nu ar trebui să se teamă să-și comercializeze cabinetul. În afară de pacienți, nu ar exista nicio sursă de venit pentru a menține practica deschisă. Iată câteva sfaturi bune pe care le puteți folosi pentru a răspândi la cuvinte.Grand Rounds, cel mai bun săptămânal al blogosferei medicale, este găzduit de Pallimed în această săptămână. Una dintre cele mai mari temeri pe care le are un chirurg este să lase bureți la pacient în timpul unei operații. Chirurgul plastic Ramona Bates vorbește despre acest lucru și împărtășește o statistică îngrijorătoare care arată că 13 la sută din „numărul de burete” duc la un fel de discrepanță. Terapie comportamentală pentru autism? Este scump și are rezultate discutabile. Părinții pledează pentru ca statele să includă acest lucru în propunerile lor de acoperire universală. Vor exista unele decizii dificile pentru politicieni, deoarece multe grupuri de advocacy ar dori ca tratamentul lor să fie inclus. Dar trebuie să trasezi linia undeva. Newsweek oferă o privire îngrijorătoare asupra sistemului de sănătate din Irak, unde medicii au fost alungați din țară sau uciși. Ademenirea banilor, a terenurilor gratuite și a securității le va aduce înapoi?

M-am întors din vacanță și sunt gata să reiau blogul. Vinerea trecută, a fost publicată ultima mea opțiune USA Today: Reducerile salariale ale medicilor economisesc puțin în costurile de sănătate. Știți care este cea mai valoroasă parte a practicii medicului? Este terenul pe care se află biroul. Iată o modalitate de a profita de acest lucru: „O strategie pe care unii medici o utilizează este de a cumpăra spațiu mai mare decât utilizează de obicei. Apoi închiriază spațiu altor medici. Aceasta este o strategie excelentă pentru acei medici care au mijloacele necesare pentru a face acest lucru. În anumite privințe, acesta îl transformă pe medic într-un investitor imobiliar, nu doar într-un proprietar de afacere. ” Vrei să devii medic? Îndepliniți mai întâi aceste condiții: “Dacă banii sunt principalul dvs. obiect, evitați medicamentul. Facem bani decenți, dar investim atât de mult timp ajungând acolo, încât dintr-un calcul financiar pur, medicina nu este cea mai bună alegere. 

Dacă nu vă plac oamenii și aici mă refer la toate tipurile de oameni, la toate clasele sociale de oameni, atunci ar trebui să evitați medicamentul. Dacă nu puteți accepta incertitudinea, atunci ar trebui să evitați medicamentul. Dacă nu puteți accepta că în cele din urmă veți face o greșeală (sau mai multe) care va avea un impact negativ asupra unui pacient, atunci ar trebui să evitați medicamentele. “

Iată cum să nu faceți un program de rambursare a împrumutului. Așteptarea perfecțiunii în medicină erodează de fapt încrederea pe care o au pacienții pentru medici. Acest lucru se datorează faptului că medicina este o știință inexactă, iar eroarea umană este inevitabilă: „Sănătatea nu este o marfă ca un Toyota care poate fi transformată, zi de zi, exact în același mod. Fiecare corp uman este unic. În orice moment, un chirurgul poate avea o surpriză. Cancerul dvs. se poate ascunde în loc, ceea ce face foarte dificilă depistarea pe o mamografie – nu imposibil, dar foarte dificil. Și în timp ce persoana care vă citeste testul probabil l-ar fi prins nouă zile din zece, aceasta este ziua în care nu a făcut-o “.

Medicii practică sub un număr tot mai mare de reguli și reglementări. Unii au sens, în timp ce alții duc la consecințe neintenționate. Un exemplu ar fi acoperirea forțată din Massachusetts, care crește costurile asistenței medicale prin suganorm pastile pret catena inundarea ED cu pacienți nou asigurați. Un scriitor publicat de Boston Globe opinează că toleranța zero pentru medicația evenimentelor adverse stabilește medicamentele care pot salva viața. Ar fi aprobate statinele care scad colesterolul în mediul actual? Paralizie hipokalemică periodică în DE? Un caz rar și o captură bună a acestui medic. Numeroase centre ambulatorii de chirurgie și imagistică canalizează pacienții asigurați privat departe de spitale, lăsându-i la pacienții cu Medicaid și la cei neasigurați. Acest lucru duce la închiderea sau falimentul multora dintre aceste spitale. Acest medic ED se bazează pe antrenamente scumpe și inutile. Un motiv este acela că fiecare stimulent financiar și legal este aliniat pentru a face mai multe teste. Nu am auzit niciodată de un doctor care să fie dat în judecată pentru acțiune prea multe studii. Schimbarea culturii înseamnă schimbarea fundamentală a acestor stimulente.

Departamentele de urgență din Massachusetts sunt supraaglomerate cu pacienți nou asigurați. Acest lucru este previzibil atunci când considerați că accesul medicului nu a fost abordat. Soluția este mai multă asistență primară. Aflați cum a găsit acest internist din Houston tranziția către îngrijirea conciergei. Din punct de vedere real, cel mai greu a fost găsirea de noi medici de îngrijire primară pentru pacienții care nu doreau să-l urmeze. Iată o poveste despre un spital din California care hemoragiază medicii. Acest doctor spune că este pentru că nu ascultă personalul. El susține că este mai ieftin să reții medicii decât să recrutezi înlocuitori. Un ac, deși prezintă un risc relativ scăzut de transmitere a HIV, este totuși temut de medici. Vedeți cum s-a descurcat chirurgul lui Buckeye în timpul reședinței sale, inclusiv anxietatea care i-a apărut.

Uneori chiar și celor mai duri medici le este greu să supraviețuiască unei nopți grele de apel. Din fericire, The Efficient MD prezintă aceste sfaturi practice. Ați trebuit vreodată să jucați „cartea de medic” dacă un membru al familiei dvs. a primit îngrijiri sub standard? Trist să spun, uneori asta este ceea ce este necesar pentru a naviga prin sistemul nostru de sănătate. Scoateți din cap stereotipul „doctorului bogat”. Medicul mediu de îngrijire primară câștigă 72.000 de dolari în Connecticut. Combinat cu cantitatea de documente și obstacolele care împiedică îngrijirea, nu ar trebui să fie de mirare de ce lipsurile abundă la nivel național. Ce se întâmplă dacă s-ar implementa o acoperire medicală universală? Ei bine, unii medici ar renunța pur și simplu la profesie. Care depind de sex și de apartenența voastră politică. „Sunați dacă aveți o erecție care durează 4 ore sau mai mult.” Acesta este un refren familiar pentru fiecare medicament comercial pentru disfuncție erectilă. Deci, ce se întâmplă dacă cineva face acest apel? Este de fapt o afecțiune destul de gravă care necesită atenție imediată.

Ce fac cu adevărat interniștii? Iată-l pe scurt. Dacă înmulțiți acest lucru cu 20 până la 30 de pacienți zilnic, veți avea o idee despre complexitatea profesiei noastre. Cea mai mare tragedie a uraganului Ike ar putea fi devastarea școlii de medicină din Galveston. Prindeți emisiunea Dr. Anonymous, în această seară la ora 21:00 EST, unde îl intervievează pe omniprezentul Dr. Val. Un articol publicat în Christian Science Monitor vorbește despre pierderea de dolari pentru sănătate. Trece peste vinovații obișnuiți: plata pentru cantitate, variația practicii, lipsa de eficacitate comparativă și malpraxis. Sunt de acord cu concluzia că trebuie să ne concentrăm mai întâi pe economisirea dolarului înainte de a ne face griji pentru cei neasigurați. Majoritatea medicilor de îngrijire primară nu vorbesc despre HSA cu pacienții lor. Este parțial din cauză că nu există o formare formală cu privire la polița sau asigurările de bază de sănătate. De asemenea, pentru că cabinetele medicilor trebuie să aibă de-a face cu 10-20 de asigurători separați, fiecare cu propriile nuanțe și reguli.

Blogul WSJ Health indică o piesă NEJM (numai abonament) care se referă la „fizicul executiv”. Conceptul „mai mult este mai bun” este dezmembrat, lucru pe care pacientul american trebuie să îl înțeleagă dacă sperăm să controlăm cheltuielile pentru îngrijirea sănătății. BusinessWeek întreabă dacă medicii merită respectul oferit altor profesii binevoitoare. Un avocat susține că nu, spunând că medicamentul a fost transformat într-o afacere. El face greșeala de a da vina pe jucători, nu pe joc – întrucât mulți medici tânjesc după zilele în care profesia era mai concentrată pe pacient. Continuând tema medicinei ca afacere, medicii ar trebui să facă reclamă? Răspunsul este da, deoarece cei care nu se plasează în dezavantaj în mediul de practică actual. Conceptul de „casă medicală” este adesea salutat ca salvator al îngrijirii primare. Maggie Mahar spune că nu atât de repede, deoarece există o multitudine de obstacole înainte ca aceasta să devină realitate. Într-o publicație din Denver Post, medicul de familie Warren Johnson avertizează împotriva acoperirii universale care poate copleși sistemul deja îngrijit de asistență primară.

Happy Hospitalist scrie despre modul în care așteptările prognostice ale familiilor nu sunt întemeiate pe realitate. Acest lucru duce adesea la o creștere a îngrijirii inutile: „Încă mă uimește cum unele familii sunt atât de în concordanță cu realitatea, iar altele nu au nicio idee despre realitate. Bătrânii de 87 de ani cu afecțiuni cronice multiple nu încep dializa și se îmbunătățesc și du-te acasă. Nu își trăiesc viața în fericire nedureroasă. Suferă. Anii lor de fumat, imobilitate, obezitate, abuz de alcool și nerespectare ajung din urmă. Și acum trăiesc cu consecințele. Unele familii refuză să accepte realitatea. ” Medicii răspund la stimulentele financiare, la fel ca orice alt profesionist. Chirurgii cosmeticieni și dermatologii oferă sugestii dacă John McCain ar fi fost pacientul lor. Charlie Baker oferă gânduri despre neconformitate și cât de dificil este să urmezi instrucțiunile medicale până la scrisoare: „În primul rând, pacienții nu știu întotdeauna cine ar fi cea mai bună persoană pentru a-i ajuta să se îmbunătățească și având în vedere fragmentarea și distribuția enormă care există în cadrul sistemului de furnizare a îngrijirilor, nici medicii nu știu întotdeauna. Adăugați la faptul că pacienții au un rol major de jucat în propria lor recuperare – și că ei pot sau nu să își îndeplinească propriile responsabilități în fiecare caz – și văd de ce unii medici se îngrijorează că vor fi responsabili pentru comportamentul pacienților lor. ” Spectacolul Dr. Anonim este live în această seară la ora 21:00 EST. Un mod frumos de a vă familiariza cu comunitatea de bloguri medicale.

Dean Ornish scrie despre dispariția îngrijirii primare. Dacă plătiți frumos pentru proceduri, ei bine, veți avea studenți la medicină care urmează specialități grele la proceduri. Remedierea îngrijirii primare nu este o știință a rachetelor. Dar este nevoie de voință politică, care este mai greu de realizat. John McCain este atacat de blogosfera liberală asupra sănătății sale. De multe ori, greșesc medicamentul. Orac la Respectful Insolence stabilește recordul. O directivă avansată este mult mai mult decât DNR versus cod complet. Rural Doctor ne arată câteva dintre nuanțele din spatele acestui lucru și cum să o facem corect. Un editor din Washington Post este afectat de dureri în gât, febră și stridor. S-a dus la un spital rural, care din fericire a avut la dispoziție un medic de țară ascuțit, care a pus diagnosticul corect. Dr.